Сватбени снимки

< Начало

В блога ни ще откриете нашите актуални сватбени снимки, както и много полезна информация за организацията на вашата сватба.

Разгледай сватбените снимки в блога ни.

Последни галерии в блога ни:

Сватбени снимки на Зори и Дани - София, август 2011 година.

Разгледай техните сватбени снимки

Сватбени снимки от романтичната сватба на Лина и Йордан - юни 2011 година.

Разгледай техните сватбени снимки

Снимките от следсватбената сесия на Криси и Милен на тайно място в покрайнините на Кюстендил.

Разгледай техните сватбени снимки

Създаваме вашите сватбени снимки от 2008-ма година. Последните три години заснемаме по над 50 сватби годишно. Галерията съдържа някои от най-добрите кадри на Н.Митев Сватбена фотография за този период.

Разгледай галерията

Дори и най-добрият фотограф няма да успее да направи красиви сватбени снимки, отразяващи в пълнота сватбения ден, ако Вие, младоженците не му позволите. Разбира се, едва ли има човек, който да не иска да се радва на хубавите си сватбени снимки, но често поради една или друга причина резултатите от сватбеното фотозаснемане не са оптимални.

Една от най-съществените предпоставки за страхотни сватбени снимки е правилното разпределяне на времето. Съставянето на детайлен времеви график известно време преди сватбата значително ще намали напрежението в сватбения ден, което неминуемо ще се отрази и на вашите сватбени снимки. Важно е графика да бъде реалистичен. Съществува златното правило, че за прическа, грим и маникюр трябва да се предвидят поне 3 часа. От друга страна не трябва да се забравят детайли, които често убягват на младоженците - например, че придвиждаването от точка А до точка Б понякога отнема време.

Що се отнася до времето, което се отделя изцяло за сватбени снимки, добре е да се предвиди такова за груповите снимки след церемонията по сключване на граждански брак и портретната сесия само с младоженците. Груповите снимки включват обща снимка с всички гости и снимки със семейство, роднини и приятели по отделно. Груповите снимки отнемат около 15 минути при 60-70 госта.

Портретната фотосесия може да отнеме различно време, като може да се снима на едно или повече места. Чистото време за портретни сватбени снимки според мен, не трябва да е по-малко от 1 час. Тук в пълна сила важи правилото: "Колкото повече, толкова по-добре!"

И в двата случая е добре да се предвиди снимките да могат да се осъществят в светлата част на денонощието :-)

Разбира се всеки сватбен фотограф има свое собствено виждане по въпроса за необходимото време за снимки, но за съжаление практиката в България е срещата с фотографа да е едно от последните неща, които се правят преди сватбата - тогава когато часовете за църква, гражданско и ресторант вече са запазени и времето за сватбени снимки някак си трябва да се вмести между тях.

Отзиви

Сватбата на Ани и Вальо

Михаела и Георги Тоневи
октомври 2013г.

Скъпи, Маша и Ники! Най-искрено ви благодарим за невероятните кадри! Страшно щастливи сме, че точно ВИЕ бяхте нашите фотографи. Това, че сте истински професионалисти е повече от ясно, а пък талантът ви да улавяте най-красивите моменти - е, той личи от всяка снимка! Благодарим и за това, че бяхте толкова усмихнати и позитивни, толкова забавни и ведри, толкова ... навсякъде, през цялото време! Сякаш всяка една секунда от сватбата е заснета, всеки един гост, всеки (нечий) красив жест. Беше и наистина мило ваша страна да останете до края, без колебание, или коментар, макар че непредвидено поискахме това от вас. Внасяхте прекрасно настроение на сватбата, и с присъствието си спечелихте не само нас, но и нашите гости, те всички са очаровани от вас. Страшно симпатични сте :):) Снимките са наистина прекрасни, усмихват ни, и толкова реално ни връщат в деня на сватбата, че все едно пак си я изживяваме! Наистина сме страшно трогнати от отношението ви към нас и гостите ни, и ужасно доволни от резултатите от труда ви! И за десерт ще споменем, че сте наистина коректни - нещо което високо ценим. Не че не си го знаете, но за да благодарим още веднъж, че всичко беше, както уговорено, в срок и с перфектно качество! И дисковете, и обложките им, страшно красиво са направени! Със сигурност ще бъдете много препоръчвани от нас! Пожелаваме ви много здраве и щастие, усмивки и творчески успехи, дано продължавате да правите хората щастливи, като толкова красиво увековечавате спомените им!

Сватбата на Ани и Вальо

Ани и Вальо
октомври 2013г.

Благодарим ви от сърце за прекрасните кадри. Тотално надминахте нашите очаквания и вече няколко дни основното ни занимание е да разглеждаме снимки.. Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Анна и Ники

Ани и Ники Иванови
септември 2013г.

Здравейте Маша и Ники, пишем ви, за да изкажем още веднъж огромните си благодарности към вас! :-) Когато се сгодихме и заговорихме за сватба и двамата мислехме, че организирането й ще е сложен и труден процес, който се "стараехме" да отложим във времето :-) Благодарение на страхотните теми в блога ви и приятелските съвети, с които ни помагахте през цялото време, този "сложен" процес се превърна в приятно очакване! :-) С ваша помощ организирахме сватбата си буквално за седмици и от неясни планове за догодина я направихме още тази , за което изключително се радваме! :-) С приятелското си отношение и професионализъм, направихте денят ни наистина незабравим и специален :-) Но това не беше само за нас, ами и за всичките ни гости, които не спираха да повтарят колко са готини фотографите! :-) С такава приятна атмосфера снимките ни се получиха повече от страхотни, защото бяха отражение на истински чувства и усмивки! :-) Надяваме се, че чрез писмото си ще помогнем на много други двойки да "открият" своя фотограф, защото вярваме, че добрите професионалисти трябва да се подкрепят и поощряват! :-) Пожелаваме ви да зарадвате много други двойки със страхотни емоции и спомени! :-) До нови срещи! Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Ирина и Виктор

Ирина и Виктор
септември 2013г.

Ники и Маша, Харесахме ви още преди да ви познаваме от сайта, който беше нашият първи пътеводител в света на сватбите. След като изчетохме и разгледахме всичко публикувано там решихме, че непременно трябва да се срещнем. Това се оказа много добър стратегически ход, защото освен, че се сдобихме с един от най-добрите фотографи в лицето на Ники, получихме и куп ценни съвети и напътствия относно организацията на сватбата, включително и препоръка, когато бяхме затруднени с избора на DJ. По-късно се свързахме с Маша за изготвянето на сватбените ни покани. Изключително мила, креативна, с отношение към детайлите и калиграфските шрифтове :-) . Към това можем да добавим, че беше много отзивчива и точна в ангажимента си към нас. Като резултат, поканите се получиха много оригинални и точно отразяваха сватбеното ни настроение. Получихме страхотни отзиви за тях... Прочетете целия отзив в блога

Сватбата на Ивелина и Станислав

Ивелина и Станислав
септември 2013г.

“Ники и Маша, Искаме да Ви благодарим не само за уникалните снимки от сватбеното ни тържество, но и за професионалното и топло отношение, което имахте към нас. Изразяваме благодарности не само от наше име, но и от името на всички присъстващи на сватбеното ни тържество за Вашият позитивен дух. Положителните ни отзиви ще споделим не само тук във Вашият блог, но и на всяко друго място при такава възможност... Прочетете целия отзив в блога