Фотосесия след сватбата
Фотосесия след сватбата на Панчарево. Още снимки от фотосесията и сватбата можете да разгледате в блога ни.

Фотосесии

Как протичат фотосесиите?
Първо избираме една или повече локации, където да осъществим снимките - парк, градска архитектурна среда, историческо място или пък любимото ви кафе - възможностите ни са неограничени. :-) Стискаме палци времето да в деня да е хубаво. Ако не е - отлагаме за друг ден и час. Ако е - снимаме! :-)

Годежна фотосесия
Заснетите снимки на вас и вашата половинка могат да бъдат използвани, освен за бъдещия семеен албум и за изработка на сватбени покани, подаръци за гостите (картички, пъзели и т.н.), сватбен сайт и други.

С годежната фотосесия си създавате възможността да се запознаете с начина на работа на вашия фотограф, да свикнете с неговия обектив още преди сватбата и да сте спокойни за качеството на сватбените ви снимки.

Разгледайте снимки от годежната фотосесия, която направихме със Силвия и Сашо.

Фотосесия след сватбата
Фотосесията в някой от дните след сватбата предоставя възможност да снимаме без да се притесняваме за график, гости или пък, че можем да нарушите перфектния вид на костюма и булчинска рокля. Времето и мястото също престават да бъдат проблем - ако е метеорологичната прогноза е лоша, безпроблемно изместваме фотосесията за друг ден и час. Ако пък искате да влезете в ролята на Джийн Кели от Singin' in the rain и да реализираме някои интересни кадри в дъжда, то това също е възможност :-) Ако сватбата е била в София, фотосесията може да бъде на морския бряг :-) В резултат получавате красиви сватбени снимки с булчинска рокля и костюм с много по-малко напрежение от тези в сватбения ден.

Разгледайте фотосесията след сватбата на Синди и Самер.

Семейна фотосесия
Любопитна статистика твърди, че днес на планетата, само за секунда се правят повече снимки, отколкото през средата на 19-ти век за цяла година. И точно когато решите да закачите красив семеен портрет на стената, се оказва, че сред всичките снимки от миналата година, не можете да откриете и един кадър, на които и мама и татко и детето да изглеждат перфектно, да гледат към обектива и да се усмихват, а на заден план, да няма непознат чичко, похапващ царевица върху хавлията си.

Снимки от семейната фотосесия на Елиза с нейните мама и татко.

Фотосесия в деня на сватбата
Фотосесията в сватбения ден не е допълнителна услуга, независимо от продължителността й, а е включена в цената на нашата услуга.

Фотосесия-подарък
Не предлагаме фотосесии-подарък, тъй като в рецептата за впечатляващи снимки се изисква и доза ентусиазъм и желание от страна на клиента , а такива не винаги има, когато си получил фотосесията като подарък. :-)

 

Фотосесии

Семейна фотосесия