фотокнига

Фотокниги - цени

Луксозна фотокнига - 1 копие

15 разгъва20 разгъва

25 х 25 см.

260 лв. 340 лв.

30 х 30 см.

300 лв. 390 лв.

40 х 40 см.

390 лв. 510 лв.

Допълнителни копия от фотокнигата

15 разгъва20 разгъва

20 х 20 см.

100 лв. 120 лв.

25 х 25 см.

140 лв. 180 лв.

30 х 30 см.

190 лв. 240 лв.

40 х 40 см.

310 лв. 400 лв.

Фотокниги

Фотокнига за цял живот

Предлагаме на нашите младоженци фотокниги от почти 10 години. За това време сме изработили стотици фотокниги, като сме тествали и работили с множество печатници в България и в чужбина. По-уверено от всякога, днес мога да твърдя, че предлагаме фотокниги за цял живот - здрава изработка, отлични материали, живи и ярки цветове и перфектен печат.

Фотокнига съобразно вашия вкус

Фотокнигата ви може да бъде с кожена корица с богато разнообразие от цветове и текстури или пък комбинация от кожа и ваша снимка. Предлагаме два типа дизайн и разположение на снимките - традиционен и арт. Всеки проект се отпечатва едва след обсъждане с младоженците, нанасяне на корекции и финално одобрение. Може да бъде в размер, удобен за носене в дамска чанта или пък голям "стационарен" формат (80 см. разгънато състояние), които да показвате на гостите в дома ви.

Често задавани въпроси за фотокнигите

В: Какъв брой снимки могат да се включат в книгата?
О: Оптималният брой на снимките, които могат да се включат в книга с 40 страници е между 100 и 150. По ваше желание можем да изработим дизайн и с повече или по-малко кадри.

В: Имам толкова много хубави снимки от сватбата. Как да избера подходящите за фотокнигата?
О: Ако се затруднявате в избора, ние можем да подберем най-добрите снимки от всички, а след това вие ще ни подскажете кои сме изпуснали и кои сме добавили в повече.

В: Ако не ми хареса подредбата на снимките във фотокнигата?
О: Преди да отпечатаме фотокнигта, ние Ви представяме електронен проект на страниците и корицата. Вие ги одобрявате или ни насочвате какво можем да подобрим, какви снимки да добавим, разместим и премахнем. Повтаряме процеса неколкократно, докато всичко е перфектно.

В: Сватбата ни вече премина и ни снима друг фотограф. Възможно ли е да изработите фотокнига за нас?
О: Разбира се! Все пак си запазваме правото преди това да прегледаме снимките ви (за печат се изисква определен размер на файловете), които желаете да използваме и едва тогава ще ви потвърдим за възможността за изработка.